Coronavirus: Un american moare din cauza virusului Coronavirus!!

sâmbătă, februarie 8th, 2020
Un cetățean al Statelor Unite a murit din cauza noului coronavirus din Wuhan, China, în ceea ce părea a fi prima moarte a unui american de la focar.

Părea să fie prima moarte a unui cetățean al Statelor Unite din cauza coronavirus.

Un american a murit din cauza coronavirusului din Wuhan.

Un cetățean al Statelor Unite a murit din cauza noului coronavirus din Wuhan, China, în ceea ce părea a fi prima moarte a unui american de la focar.
Puține detalii despre americanul, care a murit joi, au fost imediat disponibile. Persoana avea în jur de 60 de ani și a murit la Spitalul Jinyintan din Wuhan, potrivit Ambasadei Statelor Unite la Beijing. Două persoane familiarizate cu această problemă au spus că persoana este femeie și că avea condiții de sănătate subiacente.

„Oferim condoleanțele noastre cele mai sincere familiei cu privire la pierderea lor”, a declarat un purtător de cuvânt al ambasadei. „Din respect pentru confidențialitatea familiei, nu avem alte comentarii.”

Japonia a mai spus, sâmbătă, că unul dintre cetățenii săi a murit într-un spital din Wuhan, din cauza a ceea ce se suspecta a fi un caz de coronavirus. Dar Ministerul de Externe japonez a spus că, pe baza informațiilor pe care le-a primit de la autoritățile chineze, nu a putut confirma dacă bărbatul, care avea 60 de ani, a fost infectat cu virusul.

Ministerul a declarat că cauza morții a fost pneumonia virala. Fabricile chineze de automobile și piese auto pot rămâne închise mai mult decât era de așteptat din cauza coronavirusului, crescând șansele ca liniile de asamblare din Asia, Europa și Statele Unite să se oprească din cauza lipsei de componente.

Câțiva producători auto, inclusiv BMW, PSA și Toyota au întârziat să își repornească liniile de asamblare în China cu încă o săptămână, iar alții par a fi susceptibili de a se conforma. Chiar și o întrerupere relativ scurtă a fluxului de piese și materiale ar putea avea efecte de anvergură, au spus analiștii.

Oprirea fabricilor chineze a lovit producătorii auto din mai multe unghiuri. Virusul le provoacă deja pierderea vânzărilor în China, cea mai mare piață auto din lume. Dacă sunt forțați să închidă fabricile în afara Chinei din cauza lipsei de piese, așa cum a făcut Hyundai deja în Coreea de Sud, ar putea pierde și vânzările în alte regiuni.


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.