În România au fost confirmate, până acum, 1.029 infecții cu coronavirus. 94 dintre pacienți au fost declarați vindecați și au fost externați.

În România au fost confirmate, până acum, 1.029 infecții cu coronavirus. 94 dintre pacienți au fost declarați vindecați și au fost externați. Autoritățile fac apel la populație să se informeze doar din surse oficiale. În total, în România au murit 22 de persoane infectate cu coronavirus. 

ACTUALIZARE JOI, 26 MARTIE, ORA 20.00 Autoritățile au anunțat joi seara încă 4 decese din cauza COVID-19, astfel că bilanțul total ajunge în România la 22 de morți.

ACTUALIZARE JOI, 26 MARTIE, ORA 14:50 A fost înregistrat un nou caz de deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus, bilanțul ajunge la 18 decese la nivel național.

Este vorba despre o femeie în vârstă de 76 ani, din judetul Cluj, internată în data de 20.03.2020 în Spitalul Huedin. Pacienta a fost transferată în data de 22.03.2020 în secția ATI a Spitalului de Boli Infectioase Cluj, după ce a fost confirmată cu COVID-19. Pacienta avea afecțiuni pre existente: hipertensiune arterială, diabet zaharat.

ACTUALIZARE JOI, 26 MARTIE, ORA 13:00 1.029 de cazuri de persoane infectate cu Covid-19 au fost confirmate până acum pe teritoriul României, conform celui mai recent bilanț. Dintre acestea, 94 au fost declarate vindecate și externate. 17 persoane diagnosticate cu infecție cu Covid-19 și cu boli cronice preexistente au decedat.

mai multe pe digi24.ro


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.