Un ambulanțier în vârstă de 60 de ani, din Suceava, a murit din cauza coronavirusului. Bărbatul avea și alte patologii și funcția respiratorie a cedat, a spus Carmen Dorobăț, managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Iași.
Image: © GettyImages

Un ambulanțier în vârstă de 60 de ani, din Suceava, a murit din cauza coronavirusului. Bărbatul avea și alte patologii și funcția respiratorie a cedat, a spus Carmen Dorobăț, managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Iași.

Coronavirus

Este vorba de o persoană de 60 de ani, cu o patologie asociată evidentă. A venit în compartimentul de terapie intensivă, a fost ventilat, dar din nefericire funcția lui respiratorie a cedat”, a spus medicul, potrivit Mediafax.

Al doilea coleg ambulanțier a decedat, fiind victima virusului SARS-COV 2. Condoleanțe familiei acestuia și colegilor de la Serviciul de Ambulanță Județean Suceava”, a scris pe Facebook șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat.

Ambulanțierul fusese testat pozitiv pe 20 aprilie şi a fost iniţial internat în Secţie de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean Suceava, apoi transferat la Iași, când starea lui de sănătate s-a deteriorat.

Sursa: digi24.ro


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.