Dupa o analiza BBC spune ca Pandemia de coronavirus poate dura mai mulți ani

sâmbătă, martie 21st, 2020
andemia de coronavirus ar putea dura ani de zile, susține James Gallagher, corespondentul specializat pe Sănătate și Știință al BBC
Image: © bbc.com

Pandemia de coronavirus

Pandemia de coronavirus ar putea dura ani de zile, susține James Gallagher, corespondentul specializat pe Sănătate și Știință al BBC.

Închiderea unor mari părți ale societății nu este sustenabilă pe termen lung. Efectele economice și sociale ar fi catastrofale, se arată în analiza BBC.

Țările au nevoie de o ”cale de ieșire” din strategia actuală, pentru a ridica restricțiile și a reveni la stilul de viață normal.

”Nicio țară nu are o strategie de ieșire din criză”

”Avem o mare problemă în ceea ce privește găsirea unei strategii de ieșire din criză. Nu este doar situația Marii Britanii. Nicio țară nu are o strategie de ieșire”, a spus profesorul de boli infecțioase și epidemiologie, Mark Woolhouse, de la Universitatea din Edinburg.


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.