În ciuda tuturor cunoștințelor sale medicale, studentul în medicină în vârstă de 31 de ani și candidatul de doctorat Sean Doyle nu a putut ști cu siguranță toate riscurile injecției pe care tocmai le primise în umărul drept la Spitalul Universitar Emory.
Image: © GettyImages

În ciuda tuturor cunoștințelor sale medicale, studentul în medicină în vârstă de 31 de ani și candidatul de doctorat Sean Doyle nu a putut ști cu siguranță toate riscurile injecției pe care tocmai le primise în umărul drept la Spitalul Universitar Emory. Da, desigur, i s-a spus despre potențialele reacții adverse, cum ar fi durerea în braț, febră, stare de rău. Dar când sunteți printre primii oameni din lume care au primit o injecție de vaccin, răspunsul real despre riscuri este pur și simplu „nu știm”.

Coronavirus

De fapt, tocmai aceste întrebări ne ajută să răspundem.
Sean ne ajută pe toți să ne dăm seama dacă este în siguranță, punând mâna mai întâi și oferind voluntariat. Cu această injecție, Sean a devenit o parte critică a studiilor cu cel mai rapid mișcare de vaccin din istoria lumii, un vaccin pentru Covid-19.

În timpul unei pandemii, urgența este de înțeles. În doar câteva luni, virusul s-a răspândit în aproape toate colțurile globului și, din păcate, a luat mai multe vieți decât mai multe războaie sau dezastre naturale combinate. Este, de asemenea, adevărat că nimeni de pe planetă nu este imun la acest lucru; așa este natura unui roman sau a unui nou coronavirus. Pe măsură ce prelucrați toate acestea, amintiți-vă că ultima Ziua Recunoștinței, aceasta nu a fost nici măcar o preocupare reală pentru ființele umane și nici măcar un subiect al conversației inactive. Și, acum este singurul lucru discutat în spitale, săli de consiliu și la mese de bucătărie în fiecare seară, adesea de Zoom. Deci da. Ritmul de urgență este destul de inteligibil, dar trebuie să ne asigurăm că putem sprint, deși nu trântim, cădem și ne rănim.

Sursa:cnn.com


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.