Studiul se va concentra pe 2 medicamente, unul folosit ca tratament pentru HIV, altul pentru malarie, au mai dezvăluit cei din Queensland.
Image: © Shutterstock

Tratament coronavirus?

O echipă de oameni de știință de la Centrul de Cercetări Clinice al Universității din Queensland consideră că a descoperit combinația de medicamente care combat noul COVID-19.

O echipă de specialiști din Australia anunță că a descoperit tratamentul pentru coronavirus.
Profesorul David Peterson, membru al echipei, a declarat că speră ca, până la sfârșitul lunii martie, tratamentul să înceapă deja să fie administrat pacienților.

„Este un tratament potențial eficient, care ar trebui luat în considerare pentru un studiu la scară largă. Ceea ce ne dorim în acest moment este un studiu clinic de amploare în toată Australia, în aproximativ 50 de spitale, studiu în care vom compara efectele unui medicament versus alt medicament, versus combinația a celor 2 medicamente”, a spus specialistul.
Studiul se va concentra pe 2 medicamente, unul folosit ca tratament pentru HIV, altul pentru malarie, au mai dezvăluit cei din Queensland.


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.